natka1900 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Od dwoch dni mam problemy z włączeniem komputeraz pojawiaja się kolorowe napisy na początku zamaist białych i trudno się załacza dochodzi do pewnego momentu i włacza sie od nowa i do tego te plamy na ekranie nieiwem czy to jakiś wirus co się dzieje? Edytowane 2 Czerwca 2013 przez picasso Temat raczej sprzętowy. Przenoszę do działu Hardware. //picasso Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Ja tu widzę tylko zdjęcie z dziwnym oświetleniem akrobatki. Odnośnik do komentarza
natka1900 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Ja też bo mam teraz czysty ekran ale widać screen nie załapał tych zielonych pasków niewiem dlaczego ale jak robiłam wcześniej to zdjęcie to były zielone paski ....A jak właczam kompa wyskakuje coś w rodzaju tego http://obrazki.elektroda.pl/3565520200_1293546279.jpg Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 A jak właczam kompa wyskakuje coś w rodzaju tego To pstryknij fotkę tego błedu. Odnośnik do komentarza
natka1900 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 jak będe właczać kompa to zrobię Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Pobierz HWInfo - zainstaluj - uruchom. Pokaż dwa obrazki : System Summary oraz Sensors (cały). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi