Hajasz Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Podczas próby uruchomienia gry wyskakuje taki komunikat W internecie wyczytałem, że wiele osób ma podobny problem z różnymi grami lub programami, gdzie owy błąd się pojawia. Mi pojawił się pierwszy raz przy próbie uruchomienia gry Thunder Wolves. Komputer spełnia wymogi gry a mimo to problem występuje. Wiele opinii wskazuje na problem z NET.Framework ale ja mam zainstalowany ten program w wersjach 2, 3 i 4 Mój komputer posiada system Windows XP SP3 z wszystkimi uaktualnieniami nawet do owych Framework'ów Czy ktoś wie jak rozwiązać problem tego błędu. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Było tu kilka problemów o podobnej tematyce i zdarzało się, że problemem był IE. Jaką masz wersję IE? Odnośnik do komentarza
Hajasz Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 IE taki jaki może być dla XP czyli wersja 8 z wszelkimi łatami. Tylko co może mieć przeglądarka do gry ? Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Czy już próbowałeś tego co po niżej? Gra oczywiście oryginalna... http://support.microsoft.com/kb/950312/pl Odnośnik do komentarza
Hajasz Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Mam ten fix zainstalowany ale nic nie daje. Gra niestety ściągnięta z neta i raczej tu dopatruję się problemu. Mój syn chce nabyć oryginał ale zanim na coś wyda swoje pieniądze chce sprawdzić czy gra będzie działać. Z tego co wyczytałem na necie to problem występuje tylko właśnie na Windows XP. Jeżeli nie znajdzie się rozwiązanie to trudno obejdzie się bez tej gry. Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Rozwiązanie jest gdzieś w necie, my niestety nie wspieramy pirackich gier i programów, przynajmniej nie na tym forum... Odnośnik do komentarza
Hajasz Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Tak znam to powiedzenie "Ten kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamień" Temat można zamknąć Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi