pzm Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Witam,mam problem ze sterownikiem WAN Miniport(Network Monitor) od dawna jest już nieczynny jest przy nim żółty trójkąt z wykrzyknikiem,czy można go jakoś odinstalować? próbowałem już klikać odinstaluj ale to nic nie daje,wciąż jest,acha czy wogóle mogę go odinstalować? dodam że mam na kompie dwa systemy XP i Viste i ten sterownik mam tylko na Viście,szukałem w necie i bawiłem się nawet w usuwanie klucza tak jak tutaj (zrobiłem kopie klucza) Odnośnik do komentarza
pzm Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Temat do zamknięcia już sobie poradziłem cięzko się usuwa te sterowniki ale z tego co pamiętam to musiałem kliknąć na szczegóły sterownika tam była napisana lokalizacja w systemie32 pousuwałem co trzeba było potem tak samo znalazłem klucz sterownika bawiac się w jego właściwościach(klucz był podany) więc bez problemu go znalazłem w rejestrze pousuwałem to co trzeba i juz się nie wyświetla Pozdrowaśki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi