rassi Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Nie wiem jak odinstalować WATCHDOG. W dodaj i usuń programy go nie ma Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 ja też nie wiem. może to wchodzi z grą? czekaj na innych i rób test dysku oraz ram Odnośnik do komentarza
rassi Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Czytałem temat Belfegora Nawet nie zdążyłem mu podziękować za dotychczasową pomoc. Jest szansa, że ktoś inny przyjrzy się mojemu tematowi i wyleczy te pliki? Nie lubie takich analiz obrazkowych, ale mamy błedy nastepujących plików L1E62x64.sys - karta Atheros File for NDIS6.20 Miniport Driver for Windows 7 x64 dxgkrnl.sys - plik systemowy DirectX Kernel intelppm.sys - plik systemowy processor Device driverndistapi.sys - plik systemowy NDIS 3.0 connection wrapper driver Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Nawet nie zdążyłem mu podziękować za dotychczasową pomoc. Jest szansa, że ktoś inny przyjrzy się mojemu tematowi i wyleczy te pliki? te pliki nie były uszkodzone. Komenda sfc /scannow naprawiała co innego. jeszce tu jestem - spoko. Niech ktoś wyjaśni temat z WatchDog - ja nie wiem co to za aplikacja i skąd się bierze. Poza tym masz skasować folder minidump i czekać na nowe błedy. Wtdy spakuj je do zipa i podeślij. Odnośnik do komentarza
Conor29134 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Co to jest ten watchdog? Nie gram więc nie wiem? program http://pl.wikipedia.org/wiki/Watchdog U mnie w systemie jest sterownik watchdog pochodzący od MS Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Conor > czytałem wiki > dawaj mi tu namiar, co mam wklepać w szukajkę Odnośnik do komentarza
Conor29134 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) z tego co wylukąłem to błedy sterowników konkretnie nvlddmkm.sys. KLIK pełny uninstall wszystkich pozycji z kasowaniem profili nview i instalacja od nowa cos podobnego na ten temat: http://www.evga.com/support/faq/afmviewfaq.aspx?faqid=59211 Edytowane 8 Czerwca 2013 przez Conor29134 Odnośnik do komentarza
rassi Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 1.Odinstaluj sterowniki Nvidia z panelu programów > wyczyść resztki programem Driver Cleaner i zainstaluj najnowszą wersję. 1.Zrobione Już to robiłem Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 @rasii > nie wiem jak Ci pomóc. Może napisz do mgrzeg - on się specjalizuje w takich łamigłokach i posiada stosowne narzedzia. Zresztą sam możesz zainstalować debuger i sprawdzić co konkretnie krzaczy. Odnośnik do komentarza
rassi Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Na około 80 restartów (źródło dziennik zdarzeń) są tylko 3 dumpy. To też jest problem, że one się rzadko pojawiają. Raczej wykluczasz problem hardware? Możliwe, że karta graficzna pada? Karta jest po naprawie. Reballing. Profesjonalny nie piekarnik Artefaktami nie sypie. Wyświetla dobrze. Dziwne dla mnie jest to, że ogarnia na max obrotach a restartuje na takich pierdołach. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Nic nie wykluczam. Spakuj dumpy i daj link. Odnośnik do komentarza
rassi Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Jakie dumpy? Te które dawałem w formie screenów? Nowych nie mam http://speedy.sh/64fGn/dmp.rar Odnośnik do komentarza
Conor29134 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Próbowałeś uruchamiać LOL-a jako administrator z prawokliku ? pozatym stery od 280 crashowały pisali żeby instalować 275.33 Odnośnik do komentarza
rassi Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Jestem na kocie Administratora. Mimo to zrobię to. Wow, robiłem downgrade ale tylko do 306. Sugerowałem się czasem pierwszego restartu w dzienniku zdarzeń. Sprawdzę te stery ale to raczej jutro już, dziś nie zdążę. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Analiza dumpów wykazała błąd sterownika kart sieciowej i prawdopodobnie błąd sterownika grafiki. Nic konkretnego. Aktualizuj bios na płycie do wersji 0602. Nic mi nie przychodzi do głowy. Odnośnik do komentarza
veswanniek Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Polecam sprawdzić też zasilacz. Jest chociaż markowy? Odnośnik do komentarza
rassi Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 pozatym stery od 280 crashowały pisali żeby instalować 275.33 Zrobiłem downgrade i od dłuższego czasu zagrałem całą rundę na ustawieniach Very High bez restartu. Przez najbliższe dni pogram ostro i dam znać czy się nie wywala. @Belfegor Nigdy tego nie robiłem, a słyszałem, że można dużo spieprzyć przy tym. @veswanniek Pisałem jaki mam model zasilacza. Jest to Chieftec. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 @Belfegor Nigdy tego nie robiłem, a słyszałem, że można dużo spieprzyć przy tym. Proste > płyty asusa mają wbudowany w biosie program EZFlash https://www.fixitpc.pl/topic/2606-aktualizacja-bios-na-plytach-asus/ Zrobiłem downgrade i od dłuższego czasu zagrałem całą rundę na ustawieniach Very High bez restartu. Przez najbliższe dni pogram ostro i dam znać czy się nie wywala. Jak na razie jest dobrze to nie musisz aktualizować biosu. Ale warto się nauczyć. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi