demether Opublikowano 28 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Podpinasz się do modemu od Aster, czy do routera? Na 100% nie mam pewności, ale koleżanka ma chyba modem od Aster - wszystkie kable (TV+internet) wychodzą - to śmiesznie zabrzmi - z małej czarnej skrzyneczki z zielonymi diodkami Innego urządzenia nie ma. czy będę musiała coś zmieniać w ustawieniach połączenia Zastanawiam się nad tym ponieważ mam jej plik z parametrami konfiguracji połączenia do sieci Aster i są tam zawarte informacje takie jak: systemowa nazwa konta, serwer poczty przychodzącej/wychodzącej i co mnie najbardziej niepokoi to: Typ adresu IP: prywatny i Przydzielony adres IP - tutaj numer. Ale skoro będzie kreator to chyba jakoś sobie poradzę. Belfegor Tobie również bardzo dziękuję za pomoc i szacun za anielską cierpliwość do mnie. Picasso Jestem niezmiernie wdzięczna za poświęcony czas i nieoceniony help oczywiście. Mam tylko jeszcze jedno pytanie: Jaki zestaw zabezpieczający polecacie dla średnio uświadomionego użytkownika? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Mam tylko jeszcze jedno pytanie: Jaki zestaw zabezpieczający polecacie dla średnio uświadomionego użytkownika? O matko.....temat rzeka. Kierunek dział Oprogramowanie zabezpieczajace. Sto milionów dwiescie pięćdziesiąt sześć tysięcy dyskusji. Ja uzywam Aviry free i Outpost firewall pro. Ale może byc comodo firewall albo Outpost firewall free Słowem - brać wybierać nie żałować Zastanawiam się nad tym ponieważ mam jej plik z parametrami konfiguracji połączenia do sieci Aster i są tam zawarte informacje takie jak: systemowa nazwa konta, serwer poczty przychodzącej/wychodząceji co mnie najbardziej niepokoi to: Typ adresu IP: prywatny i Przydzielony adres IP - tutaj numer. Ale skoro będzie kreator to chyba jakoś sobie poradzę. Dasz sobie rade. A jak nie .....hyc na FIXIT Odnośnik do komentarza
demether Opublikowano 28 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 To hyc to jak w dym Odnośnik do komentarza
demether Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Witam serdecznie, Sorki, że tak późno, ale miałam trochę na głowie. Uprzejmie donoszę, że komputer oddałam koleżance - śmiga jak przeciąg. Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi