CJGrass Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Witam mam problem z kilkoma grami w których przez przypadek wszedłem w opcje "Stereoskopowe 3d" i włączyłem lecz monitor pokazał informację "brak żródła" (posiadam monitor 3d i dlatego chciałem sprawdzić tą opcję lecz to widocznie jest do okularó Nvidii) i musiałęm wyjść z gry skrótem alt+F4. Po zresetowaniu ustawien w pliku konfiguracyjnym danej gry (np Dirt3 czy Dirt Showdown) i uruchomieniu gry ponownie, gra zawsze włącza się w odświerzaniu 30Hz mimo iz w opcjach widnieje napis 60Hz?!?! Odinstalowanie gry i skasowanie wszystkich pozostawionych przez grę rzeczy (np w dokumentach czy a danych aplikacji) nie rozwiązało problemu, tak jakby opcje do stereoskopowego 3d zostały zapisane gdzieś indziej. Szukałęm w rejestrze ale niczego nie znalazłem. Czy możecie mi pomoć? Z góry dzięki! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Funkcję 3D można wyłączyć w ustawieniach karty graficznej. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi