Afarensis Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Witam! Problem wygląda następująco... Niedawno podpisywałem z usługodawcą nową umowę na internet 4mb/s, przez miesiąc prędkość pobierania faktycznie była 4mb/s, a ping w granicach 50-60, jednak od kilku dni prędkość pobierania wynosi 1mb/s, a ping w granicach 280-320. Link do ICSI Netalyzr: http://n1.netalyzr.icsi.berkeley.edu/summary/id=43ca253f-29814-44dc4b4c-9b69-4d09-aa6e Komputer formatowany niedawno, skanowałem Avirą, czyściłem CCleanerem, żadnych podejrzanych procesów nie widzę. net-log.txt Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Według mnie (i tego, co widać w logach) usterka leży po stronie dostawcy. Proponuję męczyć ich o naprawienie problemu do skutku. Odnośnik do komentarza
Afarensis Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 (edytowane) Dzięki za próbę pomocy, zadzwonię do nich na dniach i zobaczymy jak będą się tłumaczyli... Edit: Sytuacja sama uległa poprawie bez mojej interwencji, temat do zamknięcia. Edytowane 3 Czerwca 2013 przez Afarensis Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi