Feliks Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Witam, ze wględu na fakt, że internet przestał mi prawidłowo funkcjonować postanowiłem użyć narzędzia combofix. Po jego użyciu internet ponownie zaczął działać. Z combofix korzystałem jeszcze drukrotnie. Internet nadal mi się wieszał więc wymieniłem ram w komputerze oraz ostatnio użyłem narzędzia ccleaner. Po jego użyciu internet przyspieszył, ale nadal pojawia się problem z funkcją np. cofania się do ostatnio oglądanych stron. Jako ochronę stosuje Nortona 360. Proszę o wsparcie. Pozdrawiam Feliks Addition.txt checkup.txt Extras.Txt FRST.txt OTL.Txt Gmer.txt Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Na początek odinstaluj te śmieci "delta" = Delta toolbar "Delta Chrome Toolbar" = Delta Chrome Toolbar Odinstaluj starego Firefoxa i Jave. Pobierz najnowsze wersje. Mozilla Firefox 10.0.2 (x86 pl)" = Mozilla Firefox 10.0.2 (x86 pl) Java 6 Update 14 Odnośnik do komentarza
Feliks Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Witam, śmieci odinstalowałem, ale nadal jest problem z internet explorer. Pojawiają się różne komunikaty o błędach: "Not responding", wysokie użycie procesora przez internet explorer, czy też inne zamieszczone poniżej. Blad_internet.txt Blad_internet_1.txt Blad_internet_2.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi