spardoo Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Witam. Prawdopodobnie mój komputer w niedalekiej przeszłości został zainfekowany wirusem "Policja", a ów wirus został usunięty, Mówię prawdopodobnie ponieważ to nie ja go usuwałem i to nie ja byłem podczas tego procesu. Mniejsza o to. Ostatnio, tj. wczoraj, komputer podczas rutynowego męczenia LoLa zaczął się wieszać. Po restarcie wystarczyło odczekać parę sekund aby pojawiły się zwiechy, po których system tak naprawdę zamierał. Myślałem, że windows umarł więc sformatowałem partycję systemową po czym wgrałem nowego windowsa. Po pewnym czasie problem ze zwiechami pojawił się ponownie. Strzeliłem Combofixem, który nie pomógł. Logi z OTLa w załącznikach. Dziękuję za pomoc . OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Logi nie wskazują by tutaj była infekcja. Tym bardziej jeśli został wykonany format nie ma prawa być wirusów. Temat przesuwam do innego działu. Radzę na pierwszy ogień odinstalować Eseta i sprawdzić czy to aby on nie odpowiada za problem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi