Anonim8 Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Czytam sobie tutka Picasso o weryfikacji plików systemowych. Jest tam ustęp dotyczący weryfikacji pojedyńczego pliku komenda C:\Windows\system32>sfc /verifyfile=C:\WINDOWS\explorer.exe i otrzymuję komunikat C:\Windows\system32>C:\Windows\system32>sfc /verifyfile=C:\WINDOWS\explorer.exeNazwa 'C:\Windows\system32' nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnętrzne lub zewnętrzne,program wykonywalny lub plik wsadowy. Błąd w komendzie czy coś innego? Odnośnik do komentarza
dragolice Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Na moje oko to samo sfc /verifyfile=C:\WINDOWS\explorer.exe powinno być. To co jest przed tym poleceniem to folder który jest aktualnie otwarty w konsoli. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Na moje oko to samo sfc /verifyfile=C:\WINDOWS\explorer.exe powinno być. Masz rację. Na moje oko powinno być w tutku podane jaka to jest komenda > a nie cały wpis z konsoli. Tak jak to jest przy filtracji CBS.log. Ale mniejsza z tym. Zakluczykować proszę. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi