Fr3shMak3r Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Mam pewien problem z mikrofonem . Z 2 miesiące tego mikrofonu nie używałem . Czasem gram w CS 1.6 i dziś naszła mnie ochota pogadać z paroma osobami przez mikrofon . Tylko problem w tym ,że dźwięk w słuchawce jest ,ale nie wykrywa głosu w mikrofonie . W Panelu sterowania w dźwiękach i urządzeniach AUDIO . W zakładkach AUDIO i GŁOS wykrywa mi tylko kartę dźwiękową Realtek AC97 Audio . W zakładce głośność dałem na maxa Microphone . I dalej nic . Kiedyś normalnie działało a teraz lipa . Słuchawka jest dobrze podłączona ( Zielony Port to słuchawka , różowy to mikrofon ) Sterowniki do karty dźwiękowej zainstalowane. Karta dźwiękowa zintegrowana : Realtek AC97 Mikrofon : MINT MMH-2118 http://www.ceneo.pl/373463 Płyta główna : EPOX EP8KRAI System : Windows XP SP3. Jeśli czegoś nie podałem to proszę zwrócić uwagę . Dzięki i Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza
veswanniek Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Czy w ustawieniach karty dźwiękowej masz zaznaczoną opcje "microphone" zamiast "line in"? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi