mj23 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 1) Zalogowałem się do systemu 2) Zamknąłem system 3) Uruchomiłem laptopa ale był tylko czarny ekran (brak ekranu informacyjnego BIOSu) 4) Po 5 wyłączeniu i włączeniu laptopa Toshiba A500D system uruchomił się ale wyskoczył komunikat BlueScreen - problem z programem antywirusowym - problem ze sterownikiem - problem z dyskiem 5) Po ponownym restarcie zapropnował naprawę. 6) Trwało to bardzo długo bez efektu. 7) Uruchomiłem system i przed logowaniem pojawia się kursor myszy na czarnym ekranie 8) Uruchomiłem jeszcze raz WinRE 9) Cmd -> chkdsk 10) Chkdsk wypisał problemy z zabezpieczeniem plików więc dałem chkdsk c: /F 11) Naprawił wszystko 12) Uruchomiłem system i znowu przed logowaniem pojawia się kursor myszy na czarnym ekranie 13) Nie wiem, co robić dalej. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Tryb awaryjny działa (F8)? Odnośnik do komentarza
mj23 Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Po naciśnięciu F8 są dostępne opcje. Jedynie, co działa to narzędzia naprawy. Te same objawy są w trybie awaryjnym. Ostatnia znana konfiguracja nic nie wprowadza. WinRE nie widzi problemów z systemem. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Skan i SMART z Mhdd. Pokaż obrazki. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi