gruby Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Witam. Kolega zapomniał swojego loginu do poczty długi czas nie logował się na niego.Czy jest jakaś możliwość zobaczyć jakie loginy były wpisywane na jego komputer ?Komputer nie był formatowane od czasu ostatniego logowania był jedynie używany ccleaner. System Windows Vista. Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Tak, jest to możliwe, o ile kolega stosował zapamiętywanie haseł i/lub nie wyczyścił za dużo w CCleaner. Na początek podaj przeglądarkę, z której ostatnio logowano się do poczty. Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Tym narzędziem raczej bez problemu. "Mail PassView". Odnośnik do komentarza
gruby Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Przeglądarka Google Chrome. Aux dziś jak będę to zobaczę tym programem. Może podpowiesz jak się obsłużyć tym w przypadku Chrome. Dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Odzyskuj odzyskuj http://traxter-online.net/odzyskiwanie-hasel-z-przegladarek-internetowych/ Odnośnik do komentarza
gruby Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Właśnie mam problem użyłem wszystkich zalecanych programów i żaden nie pokazał żadnego loginu a właśnie potrzebuje tylko login. Nawet skopiowałem Login Data i Web Data na pulpit i próbowałem z nich odczytywać. Rezultat taki ,że znalazło konto onet onet poczta ,lecz ani loginu ani hasła tam nie ma. Najgorsze jest to że bardzo zależy na odzyskaniu tego maila.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi