Wojtek01 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Witam, mam pytanie odnośnie instalacji sterowników na laptopie, chcę je pobrać ze strony producenta, ale w niektórych zakładkach tej samej kategorii występuje kilka sterowników przykład: Bluetooth i modemu Broadcom 43142 Bluetooth Driver for Windows 7 (32-bit, 64-bit) - Notebook Intel Bluetooth Driver for Microsoft Windows 7 (32-bit, 64-bit), XP - Lenovo B & V Series Notebook Broadcom Bluetooth 4.0 Driver for Microsoft Windows 7 (32-bit, 64-bit) - ThinkPad and Lenovo Series Notebook i drugi przykład: Sieć: Bezprzewodowa LAN Broadcom 43142 Wireless LAN Adapter Software for Windows 7 (32-bit, 64-bit) - Notebook Intel PROSet/Wireless Wifi Software for Microsoft Windows 7 (32-bit, 64-bit), XP - Notebook Broadcom Wireless LAN Adapter Software for Windows 7 (32-bit, 64-bit), Windows XP - Notebook Realtek Wireless LAN Adapter Software for Windows 7 (32-bit, 64-bit) - ThinkPad and Lenovo Series Notebook Czy mam instalować je wszystkie? System to Windows 7 64-bit. Z góry dziękuję za pomoc. Laptop: Lenovo B590. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 To zależy jakie masz urządzenia. Zapewne ten modeli lapka wychodził montowany z różnymi kartami. Sprawdź w MU Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi