Szooguun Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Witam. Mam laptopa na którym nic nie da się otworzyć ani uruchomić, poprawnie działa jedynie tryb awaryjny. Proszę o sprawdzenie logów, czy przyczyną takiego stanu rzeczy nie jest żadna infekcja. Dzięki. Extras.Txt GMER.txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Temat przenoszę do działu Windows. Infekcji żadnej nie widzę. No cóż, start dość skromny, a brak problemu w Trybie awaryjnym niestety nasuwa skojarzenia z zainstalowanym avast! Internet Security. To najbardziej rozbudowany obiekt wtórny i w stanie awaryjnym praktycznie nieczynny.... Przy takim podejrzeniu nie ma dużego pola manewru, tzn. wchodzi w grę testowa deinstalacja programu, by udowodnić stan rzeczy. . Odnośnik do komentarza
Szooguun Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Dzięki wielkie za naprowadzenie. Nie podejrzewałem avasta (na innym komputerze działa on bez problemu).Po odinstalowaniu wszystko działa jak należy. Zainstalowałem AVG i mam nadzieję że nie będzie już takich niespodzianek. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi