mgrzeg Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 http://www.theverge.com/2013/5/9/4314876/microsoft-asia-windows-8-videos-swap-watermelons-for-features m. Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Jakiej reklamy Microsoft by nie wymyślił, to i tak nie przekona mnie do Windows 8 . Bez Start8 jest nie do przełknięcia . . Odnośnik do komentarza
Conor29134 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Nie oglądam telewizji w przeglądarce adblock+flash na żądanie nie ruszą mnie Uzytkuje win7 i jakoś zadowolony nie jestem z chęcią wróciłbym do błyskawicznego XP tylko że mam za mocny sprzęt Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Dostałem z laptopem Win 7 i nie wróciłbym do XP, jest po prostu lepszy od XP. Nie oglądam telewizji w przeglądarce adblock+flash na żądanie nie ruszą mnie Nie mam AdBlocka i jakoś żyję . . Odnośnik do komentarza
veswanniek Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 E tam gadacie, Windows 8 mimo braku startu jest bardzo udanym systemem. Znacznie szybszy niż siódemka i zapewne bezpieczniejszy. To całe metro to nic innego jak właśnie inaczej wyglądający start. Tez byłem do tego sceptycznie przekonany, do momentu okazji pracy na nim. Odnośnik do komentarza
StarterX4 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Bez sensu te reklamy, samych murzynów i tak tym nie przekonają, jak dla mnie najgorsza reklama Windows 8 to jest w europie, bo jest strasznie prowokująca. Odnośnik do komentarza
motionMixxx Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 E tam gadacie, Windows 8 mimo braku startu jest bardzo udanym systemem. Znacznie szybszy niż siódemka i zapewne bezpieczniejszy. To całe metro to nic innego jak właśnie inaczej wyglądający start. Tez byłem do tego sceptycznie przekonany, do momentu okazji pracy na nim. Poważnie jest rażąco szybszy niż siódemka jest to jakoś potwierdzone? Odnośnik do komentarza
Conor29134 Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Poważnie jest rażąco szybszy niż siódemka jest to jakoś potwierdzone? Nie. Kafelki są świetne w smartfonach windows phone jest rewelacyjny prosty i intuicyjny a do PC się kafle nie nadają za dużo miejsca Odnośnik do komentarza
veswanniek Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Poważnie jest rażąco szybszy niż siódemka jest to jakoś potwierdzone? Tak, jest szybszy, lecz nie rażąco. Wypróbuj sobie to zauważysz różnice między 7 a 8 w szybkości. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Nie próbowałem 8-ki i raczej się nie skuszę. W nawiązaniu do poprzedniego posta - moje zdanie. Każdy system da się zamulić i już nie będzie taki szybki Bill a wszystko zależy od użyszkodnika i jest to tylko kwestia (krótkiego) czasu. Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Nie próbowałem 8-ki i raczej się nie skuszę. Ja może i bym przeszedł na 8-mkę z Start8, ale po co zmieniać to co jest najlepsze ( Win 7 ) . Odnośnik do komentarza
veswanniek Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 @wiesław Oba systemy były czyste i zaraz po instalacji na tej samej platformie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi