Myszor Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Witam. Kumpela dostarczyła do mnie komputer bym wgrał jej system. Mówiła że komputer sam się wyłączał, ale udawało się go włączyć. Po jakimś czasie już się nie dało włączyć kompa. To wgrałem Windowsa 7 i po pewnym czasie pracy ( instalacji sterowników, javy, antywirusa itp) komp się wyłączył. Podejrzewam że to nie wina systemu tylko coś z podzespołami. Załączam pomiary temperatur. Odnośnik do komentarza
Conor29134 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Jasny gwin 127 stopni na cpu (u mnie 30 )? to nawet nie ma prawa działać sprawdź chłodzenie na cpu wyczyść procesor z pasty i nałóż nową i sprawdź jaka będzie najwyższa temperatura w teście orthosem może czujniki nawalają. Pozatym jaki zasilacz ? marka moc i model Odnośnik do komentarza
Myszor Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zasilacz Carbon 450W - P4B - PFC. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi