VerSusPL Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Witam. Mam wielki problem. Otóż , gdy gram sobię spokojnie w jakąkolwiek grę (chyba że jest bardzo stara) to po około 30 minutach grania FPS'y spadają mi do 1. Czuję się jak na pokazie slajdów. Jedyną rzeczą jaką mogę zrobić w tym momęcie to jest wyłączenie gry i odczekanie około 10 minut poczym mogę kontynułować rozgrywkę przez 30 minut. To dzieje się od ostatnich 3 tygodni. Nie pomagał reinstall systemu. Mam wersję systemu Windows 7 64 bity. Intel® Core2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz, 2333 MHz Nvidia Geforce GT240 Zasilacz "Noname" Płyta gł. MSI G41M-P28 (chyba) Wiem że komp to staroć ale wszystko mi chodziło a teraz przysłowiowo "Ssie pałkę". Podejrzewam że to wina sprzętu. Z góry dzięki. OTL.Txt GMER.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Nie pomagał reinstall systemu. (...) Podejrzewam że to wina sprzętu. (...) Zasilacz "Noname" Temat założony w niefortunnym miejscu (diagnostyka infekcji), przenoszę do działu Hardware. Dostosuj się do zasad tego działu i podaj bardziej precyzyjną specyfikację sprzętową, zwłaszcza dane o tym "Noname": KLIK. . Odnośnik do komentarza
VerSusPL Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Poradziłem sobię , temat do zamknięcia ;D Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Przed zamknięciem tematu wypada napisać w jaki sposób rozwiązałeś sprawę. Odnośnik do komentarza
Bash Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Dokładnie. Szukałem takiego tematu - chciałbym znać odpowiedź jak sobie poradziłeś Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi