laska1794 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 witam, proszę o pomoc , dostałem od znajomego komputer i mam z nim problem. Nie działa wcale klawiatura ani touchpad. Jedynie mogę wejść do biosu tam wszystko jest ok ale jak już się pokazuję okno logowania to nie reaguje ani kursor ani klawiatura.Podłączyłem pod USB klawiaturę i jest ok . proszę o szybką pomoc bardzo pilne z góry dziękuje Odnośnik do komentarza
laska1794 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Rozwiązany !! Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Rozwiązany !! jak? Geniuszu. Odnośnik do komentarza
laska1794 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Z jakiegoś powodu w menedżerze urządzeń sterowniki od klawiatury i touchpada sie zepsuły i było napisane że nie można włączyć urządzenia. Podłączyłem myszke i klawe pod usb i przywróciłem sterowniki. ps. Te wstawke "geniuszu" mogłeś sobie darować, jak nie masz nic ciekawego do napisania to zwalaj stąd .-.- Tak chwalili to forum a widze że jest lipa. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 jak nie masz nic ciekawego do napisania to zwalaj stąd Zwalaj stąd - mów do kolegi z piaskownicy jak nie czujesz bluesa. OK dzieciaku? Bo jedyne co potrafisz na razie powiedzieć to - błagam o szybką pomoc. Odnośnik do komentarza
laska1794 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ciebie o nic nie prosiłem, daj sobie spokój "specjalisto" . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi