kaczakkkk Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zamierzalem wypalic w Nero Burning ROM bootowalny plik ISO o wielkosci 849 MB. Sugerujac sie rozmiarem wlozylem plytke DVD - i dostaje komunikat zeby wlozyc prawidlowy nosnik. Oraz "Disc required for the compilation - CD-R/RW." Jakie CD ma rozmiar min 850 MB ? Wypalalem juz wielokrotnie i nigdy nie bylo z tym problemu. Ps: Jestem swiadomy ze powtornie poruszam ten sam temat, ale problem wystepuje po raz kolejny a ja nie mam na to wlasciwej procedury postepowania. Pozdrawiam zyczliwych. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Pozdrawiam zyczliwych Zmień program na np. IMgBurn Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Banalna sprawa ręcznego ustawienia/przestawienia typu nośnika - http://zapodaj.net/a12a10e141799.png.html Odnośnik do komentarza
kaczakkkk Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 I po problemie. Postanowilem sobie, ze zanim wazme sie za instalacje IMgBurn, to najpierw sprawdze czy byl ustawiony wlasciwy nosnik zgodnie z sugestia Bonifacego. Dalej poszlo juz samo. Dziekuja za niezawodne jak zwykle wsparcie i udanego wiosennego popoludnia. Pzdrawiam. Kaczakkkk Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi