kostykiewicz Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Witam,Niedawno kupilem laptopa, na stronie producenta a dokladniehttp://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=pl&cc=pl&prodNameId=5229457&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5229455&swLang=30&taskId=135&swEnvOID=4059Wgralem wedlug mnie najpotrzebniejsze sterowniki i krzyczy mi ze brakuej 3 jak na zdjeciuJak mam dowiedziec sie co mam wgrac? Odnośnik do komentarza
marcinkowski Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Wybierasz "właściwości" danego urządzenia i z zakładki "szczegóły" podajesz ID "identyfikator urządzenia. Odnośnik do komentarza
ayla Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Jak kolega wyżej powiedział, własciwości -> identyfikatory sprzętu. W okienku pod spodem pojawią Ci się ciągi liter i cyfr, wyłap z tego VEN_XXXX, gdzie XXXX to cztery znaki (same cyfry albo litery i cyfry). Wpisz te cztery znaki w rubrykę "Vendor Search" na TEJ stronie -> search - pokażą Ci się dane producenta, jego strona etc. Idziesz tam, ściągasz sterowniki, których potrzebujesz, instalujesz i masz. Podejrzewam, że na stronie producenta lapka tez są, tylko najpierw trzeba namierzyć co to za urządzenia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi