sznels Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Witam, Zmieniłem dysk na ssd i problem występuje ze co jakiś czas wywala blue screen.. Próbowałem instalować sterowniki.. zmieniałem na forum polecene w rejestrze przed zmianą z IDE na AHCI i wciąż wywala co jakiś czas bluescreen.. Aktualizowałem bios do wersje 1.80 Sprzęt Lenovo T61 Dysk kingstone Wywala mi teraz co jakiś czas bluescreen Kernel_stack_inpage_error 0x00000077 Odnośnik do komentarza
slaw Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Spójrz na górę strony - ważne. Zakładanie tematu:obowiązkowe logi. bez tego możesz się nie doczekac pomocy. Odnośnik do komentarza
sznels Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam,Dziękuję za przypmnieniePrzy robieniu skan Z GMER wywaiło bluescreenazałączam minidump -- brak uprawnień 0x00000050plik fwdoypog,sys OTL.Txt Extras.Txt aswMBR.txt Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez picasso Temat "sprzętowy". Przenoszę. //picasso Odnośnik do komentarza
sznels Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 pomocy ( Odnośnik do komentarza
sznels Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 pomocy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi