aenwu Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Witam Mam problem z instalacją oprogramowania drukarki w systemie Windows 7 x64 problem polega na tym, że instalator dochodzi do pewnego momentu "Instalacja aktualizacji" i zamyka sie bez żadnego komunikatu o błędzie usuwałem nawet oprogramowanie Eset Smart Security by mieć pewnośc czy to nie ono blokuje probowałem narzedzi czyszczących które są w rozpakowanych archiwum sterownika i oprogramowania i niestety w niczym to nie pomogło. Oprogramowanie nie było wczesniej instalowane potrzebuje drukarki i zmuszony jestem zainstalować sterownik z oprogramowaniem którego po formacie i instalacji jakiś czas temu systemu nie przeprowadziłem bo nie było takiej potrzeby Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 A odpalenie instalatora jako administrator nie pomaga? Odnośnik do komentarza
aenwu Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Próbowałem i też to problemu nie rozwiązuje Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 "Instalacja aktualizacji" Odłącz internet na czas instalacji. Czy system aktualny (poprawki, Sp1 itp.)? Odnośnik do komentarza
aenwu Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Tak system aktualny, a wylaczenie internetu na czas instalacji pomogło, ale nie na długo pojawił się "Krytyczny błąd instalacji" Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Na stronie HP jest jakowaś poprawka dla tych co Visty na W7 wskoczyli. Poza tym jest też do pobrania czysty instalator bez Photo smart. Ja by rozpakował instalkę 7zipem i próbował instalacji sterów z MU., Odnośnik do komentarza
aenwu Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Poszło spróbowałem jeszcze raz użyłem tych narzedzi czyszczących potem zrobiłem restart upewniłem się że nie ma folderu HP w C:\Program Files (x86) i wreszcie się zainstalowało. Ja nigdzie nie pisałem, że robiłem upgrade z Visty do 7 Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Ja nigdzie nie pisałem, że robiłem upgrade z Visty do 7 Wiem, wzmiankowałem tylko że na stronie HP jest poprawka dotycząca W7. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi