Tequila Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Witam,mój problem polega na tym, iż każdy folder na pen drivie wyświetla się jako skrót. Nie wiem co mam w tej sytuacji zrobić. Próbowałam programu usbFix z opcją "deletion", nic nie pomogło. Proszę o szybką pomoc. Na pd znajduje się bardzo ważny dla mnie plik, którego niestety kopii nie zrobiłam.. Załączam log zrobiony w programie OTL:http://wklej.org/id/1013595/ Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Potrzebny jest log z USBfix > opcja Listing. Dyski mają byc podpiete. Odnośnik do komentarza
Tequila Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Dziękuję, pomogła mi taka metoda: W notatniku wkleiłam: G: del /s G:\*.lnk attrib /d /s -s -h G:\* PAUSE nastepnie wybrałam rozszerzenie: wszystkie pliki i zapisałam jako FIX.BAT na pendrivie. kliknęłam dwukrotnie. Foldery zostały odzyskane:) Dodatkowo użyłam programu AdwCleaner do usuwania, tzw. sponsorskich śmieci. Wszystko jest już dobrze. Ale dziękuję za zainteresowanie, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 W takim razie uruchom OTL i kliknij Sprzątanie. Uruchom USBfix i kliknij Uninstall Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi