Kubachan Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Witam, w sierpniu ubiegłego roku kupiłem laptopa Samsung Series 5 550P5C-T02. Od jakiegoś czasu pojawił się problem, mianowicie laptop zawiesza się podczas gier, wtedy pozostaje tylko zresetować komputer. Opiszę jak sytuacja wygląda przy Fifie 13. Po zainstalowaniu Fify (październik?) mogłem zagrać 3-4 mecze (4 minuty połowa) i komputer się zawieszał, później (grudzień) laptop nie wieszał się, można było grać do woli, a teraz znów jest źle. Zagram 1-2 mecze i do resetu. Podobnie zauważyłem dziś przy grze GTA San Andreas, raz się zatnie po 5 minutach, raz gram godzinę i nic:/ dodam, że ze 2-3 razy zawiesił mi się podczas normalnego korzystania. Komputer przeskanowany, zdefragmentowany, przeczyszczony CCleanerem. Jak ktoś ma jakieś pomysły dlaczego tak się dzieje, proszę o pomoc Laptop nie jest zawalony głupotami. (może niezbyt czytelnie mi to wyszło, ale mam nadzieję, że zrozumiecie ) Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Wszystko wskazuje na temperatury otoczenia, które mają wpływ na lapka. Pobierz HWInfo - KLIK i pokaż cały obrazek z Sensors - np. w dwóch częściach. Masz zainstalować soft. Wystudzić lapka. Uruchomić i odpalić soft - zminimalizować go - pograć do przewidywalnego zawieszenia - Zamknąć grę i pokazać powyższy obrazek. Odnośnik do komentarza
Kubachan Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Nie ogarniam tego programu. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Co to znaczy? Potrafisz grać a nie potrafisz nacisnąć przycisku z napisem Sensors? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi