Anonim8 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Instalacje sterowników do karty sieciowej robi się nnnnnnnna wyłaczonym urządzenie. Połączenie sieciowe ma być wyłaczone. Odnośnik do komentarza
cazzae Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Podczas instalacji było wyłączone. PPM -> wyłącz Odnośnik do komentarza
StarterX4 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Pobierz program odkurzacz ze strony http://franmo.pl/ wyłącz wszystkie programy jakie masz uruchomione, i włącz program odkurzacz, wykonaj w nim wszystkie zadania czyszczenie folderów, dysku itp. a w autostarcie wyłącz programy uruchamiane automatycznie (te co odkurzacz wskazuje jako do wyłączenia!) np. by się steam nie włączał bo on mocno laguje. warto także odinstalować programy których nie używasz by zaoszczędzić miejsce na dysku i pamięć ram. zainstaluj wszystkie dostępne aktualizacje dla systemu, z witryny http://update.microsoft.com/ i włącz aktualizacje automatyczne (by aktualizacje oznaczone jako ważne były instalowane zaraz po ich wykryciu że są dostępne). co do odkurzacz nie zaznaczaj przy instalacji "uruchom monitor czystości podczas uruchamiania systemu". Odnośnik do komentarza
cazzae Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Pisze, że komputer jest po formacie, więc po co mi odkurzacz i odinstalowanie programów, których nie używam (skoro takich nie ma). Mam włączone automatyczne aktualizacje. I okazało się, ze nie jestem w stanie już niczego zaktualizować z witryny microsoft, ponieważ wyskakuje komunikat: aktualizacje nie zostały zainstalowane. Odnośnik do komentarza
cazzae Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Znalazłem rozwiązanie dla ścinek i resów. Po prostu po uruchomieniu kompa zostawiam go na 2 minuty nie wykonując żadnej operacji, a ów działa wtedy bez zarzutu. Ktoś jest to w stanie racjonalnie wyjaśnić? Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Ktoś jest to w stanie racjonalnie wyjaśnić? To zobacz po odpaleniu kompa diodkę sygnalizującą pracę dysku - zapewne świeci ciągle. Te informacje MS, że system jest gotowy po n sekundach to bajki z mchu i paproci. W początkowej fazie dzieje się bardzo dużo. Odnośnik do komentarza
cazzae Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Owszem, dioda cały czas miga. Ale i tak prosiłbym kogoś o sprawdzenie logów z OTL. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi