laska1794 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witam, potrzebuje program do komunikacji głosowej, prosty bez zbędnych bajerów. Coś takiego jak skype że dzwonie do kolesia i gadam z nim non-stop. Szukam innego niż skype , gdyż w.w. program strasznie zmieksza mi latency (ping) w grach. Dlatego bardzo prosze o pomoc.pilne. z góry dzieki. Odnośnik do komentarza
veswanniek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 każdy program do komunikacji głosowej będzie zwiększał pingi w grach online, zwłaszcza tych bardziej rozbudowanych (np quake live). Odnośnik do komentarza
laska1794 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) No dobra, a jest taki program jak Loudtalks ale żeby była opcja ciągłej rozmowy a nie push to talk ? Program ma bardzo dobrą jakość dźwięku (nie porównywalną z skype.) i dlatego nie chce z niego rezygnować . Albo program z opcją ciągłej rozmowy wraz z dobrą jakością audio ? Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez laska1794 Odnośnik do komentarza
przemusiek25 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Może i to wydaje się być śmieszne ale GaduGadu też ma opcję rozmowy głosowej: http://programu.cba.pl/index.php/programy/internet/komunikatory/gadu-gadu/ Odnośnik do komentarza
laska1794 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Tak wiem używałem przez długi czas lecz jakość dźwięku jest strasnie słaba i często urywa sie sygnał jak w przypadku skype . A czy nie ma konkretnego programu do tego typu rzeczy bez zbędnych bajerów? Tylko komunikacja głosowa bez innych rzeczy jak np. TeamSpeak.? (zaś w ts jest problem z zakładaniem serwera i nie ma innej opcji niż push-to-talk.) Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (zaś w ts jest problem z zakładaniem serwera i nie ma innej opcji niż push-to-talk.) Jest masa serwerów na których za free możesz dostaćwłasny pokój na hasło. Dodatkowo, w ustawieniach jest opcja ciągłego 'nadawania'... sam z niej kiedyś korzystałem. Odnośnik do komentarza
laska1794 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 OK dzieki założyłem server zobacze jak sie bedzie sprawowac i dam znac. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi