siwy1991 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witajcie, zauważyłem bardzo nie pokojącą rzecz, mianowicie loguję sie dziś do Banku chcą zrobić przelew - spoglądam mam informację że nie udana próba logowania miała miejsce wczoraj, jako że wczoraj nie miałem dostępu do konta zadzowił mnie fakt. Sprawdziłem tez Gmail -szczegóły logowań, ten sam adres IP zalogowany był na moją pocztę, a obok adresu ip widnieje napis" Ukraina", czy w związku z tym mógłby mi ktoś powiedzieć co się dzieje, jak się przed takim czymś zabezpieczyć? Posiadam Bit Defendera 2013, Comodo Firewall. Adres ip z którego było wejście to: 37.30.28.111 Proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza
Conor29134 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 https://www.fixitpc.pl/forum-38/announcement-3-wa%C5%BCne-zak%C5%82adanie-tematu-obowi%C4%85zkowe-logi/ Pozmieniaj hasła jeżeli tego nie zrobiłeś Odnośnik do komentarza
siwy1991 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 logi w zalączniku. OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi