Anonim8 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Bohaterka jest młodą kobietą chorą na raka. Diagnoza brzmi, że ma przed sobą 3 miesiące życia. Jest mężatką , ma dzieci - postanawia wykorzystać ten czas na załatwienie wielu spraw. Miedzy innymi znajduje dla swego męża kandydatkę na żonę. Jest nią sąsiadka, pielegniarka. Film najprawdopodobniej prod. angielskiej. Emitowany w Kocham Kino. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - proszę o dzew. Odnośnik do komentarza
artus72 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 ten? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) Nie jeśli masz na myśli Prawo do śmierci. Tam nie grają znani akatorzy. Przynajmniej nie takie nazwiska. Film ogladałem w TP w zeszłym roku. Za cholerę nie mogę przypomnieć sobie tytułu. Historia zwykłej rodziny. Młoda trzydziestoproletnia kobieta. Mają córkę. Przez długi czas ukrywa chorobę przed rodziną. Pisze pamietnik. Rewelacyjne zdjęcia. Tonacja utrzymana w stylu Głeboka woda (mam na myśli zdjecia sposób realizacji). Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez Belfegor Odnośnik do komentarza
ILP Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 http://www.filmweb.pl/film/Czego+uczą+się+dziewczyny-2001-123574/descs Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 To nie film pt. Czego uczą się dziewczyny. Zresztą tytuł ma się nijak do głownej problematyki filmu. Niemniej dziekuję wszystkim za pomoc. Sprawa jest dość trudna bo nie mamy tu do czynienia z hitem. czekam na dalsze propozycje. Jak nie odnajdziemy - napiszę do Torbickiej. Odnośnik do komentarza
artus72 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Wobec tego sam jestem zainteresowany. Lubię takie nietuzinkowe produkcje poruszające trudne tematy. Gdy już znajdziesz, proszę o informację. P.S. Masz maila do Boskiej Grażki? Odnośnik do komentarza
marcinkowski Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Może "Wit" (Dowcip) Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Masz maila do Boskiej Grażki? Ja wiem czy taka boska.... zresztą, co za problem, prowadzi publiczną audycję chyba można się zapytać, co kiedyś było? Odnośnik do komentarza
snemelk Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 The Substitute Wife ? Sam film, o którym piszesz, kojarzę z reklamy w telewizji, ale raczej go nie oglądałem... A czy to ten, do którego link podałem, nie wiem... Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Żadna F. Fawcett tudzież inna przebrzmiała silikonowa madonna ekranu. Odnośnik do komentarza
marcinkowski Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 @Belfegor A ten film ktory podałem, Dowcip to jest tytuł filmu tłumaczenie słowa Wit. Jest to film o podobnej tematyce, osobiście nie oglądałem więc nie weśiem czy to ten film, a nie odpowiedziałeś. Odnośnik do komentarza
snemelk Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 To idziemy dalej: My Life Without Me Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 To idziemy dalej: Chyba trafiłeś. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi