ThePupus Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Witam.Miałem następujący problem z komputerem. Otóż po uruchomieniu nie mogłem użyć żadnej przeglądarki internetowej, uruchomić wi-fi, programu antywirusowego, ok.70% usług na komputerze było zatrzymanych, nie mogłem edytować ustawień kont w panelu sterowania, skorzystać z przywracania systemu itd. Za każdym razem pojawiał się komunikat "Operacja została anulowana z powodu ograniczeń nałożonych na ten komputer. Skontaktuj się z administratorem systemu." Jedyne co udało mi się uruchomić to przywracanie systemu z kopii zapasowej. Przywracanie dotyczyło dysku C, natomiast większość plików które pobieram i instaluje znajduje się na D. Antywirus teraz niczego nie wykrywa (titanium) ale nie chciałbym żeby to coś znowu mi się rozprzestrzeniło.Z góry dziękuję za pomoc. OTL.Txt OTL Extras.txt gmer.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 W logach nie widać żadnych śladów infekcji. Dla pewności możesz zrobić jakieś skanowanie np. za pomocą Malwarebytes Anti-Malware Odnośnik do komentarza
ThePupus Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Dziękuje, kamień z serca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi