laska1794 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Witam, używam od jakiegoś czasu radia internetowego Pandora na stronie www.pandora.com . Wiem że strona nie działa w Polsce bez wtyczek. Jest aplikacja Pandora One Desktop App i moje pytanie brzmi. Czy jest możliwość używania aplikacji w Polsce ? Gdy uruchamiam to pokazuje się komunikat : " Sorry Pandora is not available in this country" . Już próbowałem zmienić kraj w ustawieniach systemu (jak debil -.-'') ale się nie udało. Czy jest jakaś możliwość obejścia tego , aby aplikacja była możliwa do uruchomienia . Na stronie gra bez zarzutów . Proszę o szybką odpowiedź . Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza
marcinkowski Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Może przez TunnelBear. Odnośnik do komentarza
laska1794 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Dzieki sprawdze czy działa. Odnośnik do komentarza
laska1794 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Gra muzyka , niestety jest limit miesieczny 500 MB na Tunnelbear'a i ta aplikacja takze jest płatna . A jest jakis program jeszcze który zmienia IP na Stany Zjednoczone i nie ma zadnego limitu ? Niestety szybko limit sie wykorzystuje , sprubowałem jeszcze programem FreeVPN lecz nie dało sie połączyc z innym IP . temat zamykam Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 temat zamykam Ale wolnegooo laska1794, bo nie masz takiej mocy sprawczej i nie dowiesz się tego, iż:Nawinęło mnie się teraz na oczy jeszcze coś takiego - Hola Unblocker: http://www.trishtech.com/internet/unblock_restricted_access_to_sites_using_hola_unblocker.php Odnośnik do komentarza
laska1794 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Podobnie działa także to: https://mediahint.com/ ale ja nie poszukuje programu który umożliwi mi korzystanie ze strony z radiem( ponieważ na stronie działa) tylko szukam programu który zmienia adres IP z Polski na Stany Zjednoczone coś takiego jak TunnelBear , tylko jest mały szkopuł tunel ma limit miesięczny i jest go tylko 500 mb juz po 40 min słuchania radia spadło mi do 300.(jest jeszcze możliwość wykupienia....) Szukam programu który robi to samo co TunellBear ale jest nielimitowany. Może mnie ktoś zrozumie.;p Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi