Diomedes Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jak w temacie; od kliku dni strony ładują się piekielnie długo (na pewno nie upłynął limit transferu): najpierw zero odpowiedzi, pasek pokazuje brak transferu, po kilku-kilkunastu sekundach (średnio 12 sekund oczekiwania) ładuje normalnie- zmiany pojawiły się nagle. Pliki pobierają się z prędkością zwykłą dla mojego łącza (jak już zaczną). Ping w normie, pakietów nie gubi, czasy dobre. Jrt i Malwarebytes, nic nie pokazują. System: Windows 7 64bit Załączam logi z OTL. Proszę o pomoc, bo dojść nie mogę, czy tylko ktoś się pobawił systemem, czy poważniejsza sprawa. Z góry dziękuję. Gmer się robi,,, OTL.Txt Extras.Txt gmer.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Logi nie wskazują na jakąkolwiek infekcję. Temat jedzie do Sieci. Od razu możesz zapoznać się z zasadami działu i zaprezentować raport z Net-log: KLIK Odnośnik do komentarza
Diomedes Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Landuss, dzięki. Właściwie, po wykluczeniu infekcji będę przenosić dane (i część programów) na drugi komputer (system do kasacji)- nie chciałem roznosić ewentualnej infekcji. Oczywiście, jeśli logi są do czegoś potrzebne zrobię je natychmiast- jeżeli nie- proszę o zamknięcie.. Doceniam i szanuję dobrą robotę, jaką tutaj wykonujecie i nie chcę wprowadzać niepotrzebnego bałaganu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi