DrMalina Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Witam,niedawno kupiłem sobie komputer stacjonarny (składany) z win7. Problem polega na tym, że co kilka- kilkanaście minut system się zwiesza- nic nie mogę zrobić, wygląda to tak jak bym zrobił Print Screen'a. Jestem zmuszony go w kółko resetować. Dzieje się tak nie tylko podczas działania jakiś wymagających aplikacji, ale nawet jak komputer jest uśpiony lub zostawiam go na jakiś czas, podczas pobierania.Kompa załatwił mi wujek,który normalnie składa takie komputery i zajmuje się sprzedażą różnego typu sprzętów związanymi z PC.Wcześniej komputer był prawie w ogóle nie używany i działał bez zarzutów.Byłbym wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Najpierw podaj specyfikację komputera, łącznie z zasilaczem. Jeśli nie znasz części, posłuż się HWiNFO . Aby zobaczyć markę i model zasilacza, musisz odkręcić bok obudowy, tam będzie tabliczka znamionowa, zrób jej fotkę. . Odnośnik do komentarza
DrMalina Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 System: Windows 7 32- bitowaProcesor: 1,8 GHz Intel® Core™ 2 DuoPamięć: 2 GB RAM Karta graficzna: NVIDIA GeFORCE GT 520 1 GBZasilacz sprawdzę potem, ponieważ na razie nie mam dostępu do tego komputera , a piszę z laptopa. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 I co niby z tej informacji wynika? A wujek fachowiec co na to? Co miałeś podać? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi