Gość BelHeI Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Witam serdecznie, gdy włączę dźwięki systemowe, to ciągle słyszę komunikaty przypominające odłączenie i podłączenie danego urządzenia pod USB. Dźwięki sobie wyłączyłem, ale jak wejdę w menadżer urządzeń, to ciągle się odświeża. Co mam zrobić? Pozdrawiam, Maciek. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 To przynajmniej pokaż ten obrazek z MU. Odnośnik do komentarza
Gość BelHeI Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Proszę wybaczyć, że tak długo to trwało, ale ciężko było uchwycić ten moment, a jak problem pojawiał się, to nie miałem czasu tym się zająć.W załączeniu do wiadomości jest zdjęcie przedstawiające "4-Port USB 3.0 Hub" i czasami właśnie przez ten port/sterownik jest wcześniej wspomniany problem. Czasami ten problem się pojawia Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ewidentnie brak tu sterownika. Czy ten lapek nie posiada zintegrowanego Bluetooth bo ten widoczny chyba jest dodatkowym pod USB? Jeżeli to dodatkowy to czy nie miał płytki ze sterownikami? Ewentualnie PPM na ten sprzęt i Aktualizuj (wyszukaj) sterownik i zaznacz wyszukiwanie automatyczne w necie. Odnośnik do komentarza
Gość BelHeI Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Sterowniki zintegrowanego Bluetooth zostały przeinstalowane i z nimi jest wszystko w porządku. Posiadam HUB z 3 portami USB 2.0 i 4 portami USB 3.0 z firmy Media-Tech. Problem nie został wyeliminowany, gdyż windows update nie może znaleźć sterowników. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Obawiam się konfliktu Bluetooth z tym wewnętrznym. W MU PPM na tym zewnętrznym i wybierz Wyłącz. Inna ewentualność to ograniczona ilość portów USB obsługiwanych przez kontroler płyty głównej. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi