dre4merOn Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Cześć mam nieznany program w autostarcie. Bardzo powolne jest także ponowne uruchamianie komputera. Jak mogę usunąć ten program? Jakie logi będą Wam potrzebne dla Windows 8 x64? Odnośnik do komentarza
GwidonSKS Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 https://www.fixitpc.pl/topic/61-diagnostyka-ogolne-raporty-systemowe/ Odnośnik do komentarza
dre4merOn Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Załączam logi. dds.txt attach.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Cześć mam nieznany program w autostarcie. corso, ale nawet nie wiadomo o co Ci chodzi, który wpis masz na myśli. A ja tu w raporcie nie widzę nic "nieznanego" czy "podejrzanego" w sferze autostartu: uRun: [Nexus] C:\Program Files (x86)\Winstep\Nexus.exe autostart mRun: [AVP] "C:\Program Files (x86)\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security 2013\runner_avp.exe" mRun: [Fast Boot] C:\Program Files (x86)\MSI\Fast Boot\StartFastBoot.exe mRun: [DeathAdder] C:\Program Files (x86)\Razer\DeathAdder\razerhid.exe StartupFolder: C:\Users\danielpc\AppData\Roaming\MICROS~1\Windows\STARTM~1\Programs\Startup\AutorunsDisabled\EvernoteClipper.lnk - C:\Program Files (x86)\Evernote\Evernote\EvernoteClipper.exe x64-Run: [Nvtmru] "C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\NVIDIA Update Core\nvtmru.exe" -f "C:\ProgramData\NVIDIA\Updatus\NvTmru\nvtmru.dat" x64-Run: [RTHDVCPL] C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA\RtkNGUI64.exe -s I jaki powód wyboru raportów DDS zamiast OTL? Bardzo powolne jest także ponowne uruchamianie komputera. Skąd pewność, że to ten "nieznany" jest przyczyną? Na razie to z logów najmocniejszy kandydat to KIS. . Edytowane 19 Maja 2013 przez picasso 19.05.2013 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi