pscolka88 Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Hej Chcę sobie skopiować dwa rzędy z obrazków z tej stronki http://www.superkid.pl/rymy_cwiczenia i jak zaznaczam tekst łącznie z obrazkami to w Word zastępuje mi wszystkie obrazki pierwszym. Efekt jest taki Jak to zmienić? Odnośnik do komentarza
KolegaDudysa Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Sprawdzałem w FireFox. Najedź kursorem w obszar zdjęć, niech to będzie pomiędzy jedną grupą, a drugą. Następnie naciśnij lewy CTRL (trzymaj) i raz lewoklik myszką, powinien zaznaczyć się cały obszar (obiekt), jak na poniższym filmiku: Następnie kopiuj i wklej Odnośnik do komentarza
pscolka88 Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Zrobiłam zgodnie z podaną instrukcją. Problem nadal występuje. Kopiuje wszędzie pierwsze zdjęcie grzybka. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Jakiego Worda używasz. Na MSOffice 2000 > kopiuje się cały pierwszy rząd obrazków poprawnie. Odnośnik do komentarza
KolegaDudysa Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 W Internet Explorer lewoklik przycisku myszy, trzymasz. Następnie na zaznaczonym obszarze kopiuj + wklej do W, filmik: Lub pobierz sobie tutaj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi