kapro Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Witam, wczoraj nadarzyła mi się nieprzyjemna sytuacja. Podczas próby połączenia się routerem wyskoczyła wiadomość "ustawienia dla sieci zapisanych na tym komputerze nie są zgodne z wymaganiami sieci". Początkowo pomyślałem, że winna może być moja karta sieciowa, która od pewnego czasu sprawuje mi problemy. Przerzuciłem się na laptopa, z którego piszę. Potem chciałem połączyć się z innego komputera i problem się powtórzył. Szybkie spojrzenie do internetu, wpisanie komendy "netsh wlan delete profile name=SSID" załatwił sprawę. Na dwóch komputerach to zadziałało, na trzecim nie widać sieci zupełnie. Próbowałem ręcznie nawiązać połączenie z siecią, lecz bez efektu. Co robić dalej? Jakie informacje powinienem podać? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Jakie informacje powinienem podać? Wszystko, co normalnie podaje się w dziale Sieci (czyli Net-log i ICSI Netalyzr) oraz podpunkty dotyczące bezprzewodówek: https://www.fixitpc.pl/forum-44/announcement-11-ważne-zasady-obowiązujące-w-dziale-sieci/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi