hoohoo Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Witam. Ostatnio korzystalam z gry online i trafilam na kogos, kto straszyl mnie swoimi wielkimi umiejetnosciami hakerskimi, ze wlamal mi sie na komputer. Watpie w to, ale czy jest to mozliwe przez gre online? Rok temu miałam przeboje z jednym hakerem, ktory wlamal mi sie na lapka, ale rozwiazalam problem. Mimo wszystko mam prosbe aby ktos sprawdzil moje logi czy wszystko jest z komputerem OK. Mam jeszcze jedno pytanie, czy jak ktos wlamie sie na moj laptop, a ja jestem podlaczona do sieci domowej internetu przez ruter to czy jest mozliwe, zeby rowniez wlamal sie na inne komputery podlaczone do tej samej sieci? Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedz. Extras.Txt gmer.txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 W logach niczego szkodliwego nie ma, brak jakichkolwiek śladów infekcji i nie ma się do czego przyczepić. Także moim zdaniem nie ma się czego obawiać. Mam jeszcze jedno pytanie, czy jak ktos wlamie sie na moj laptop, a ja jestem podlaczona do sieci domowej internetu przez ruter to czy jest mozliwe, zeby rowniez wlamal sie na inne komputery podlaczone do tej samej sieci? Teoretycznie istnieje taka możliwość, ale w praktyce to wcale nie jest takie proste. Odnośnik do komentarza
hoohoo Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 To bardzo dobrze. Dziękuje bardzo za odpowiedź! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi