bierni Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 zdaję sobie sprawę, że trwało to wieczność - a teraz do rzeczy. wylosowane zostały następujące osoby: marekW, Lex, Andziorka oraz jankomuzykant w celu otrzymania licencji proszę wysłać mi swój adres e-mail via PM (takie warunki podał producent) P.S. oczywistym jest, że im szybciej otrzymam adresy tym prędzej otrzymacie prezenty. pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 A ja bardzo grzecznie proszę o licencje na Outpost firewall Pro. Naprawdę bardzo grzecznie proszę taka jedna, mała licencja dla Belfegorka Odnośnik do komentarza
Andziorka Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Dziękuję Odnośnik do komentarza
bierni Opublikowano 16 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 ależ proszę! do wszystkich osób powinny już dotrzeć wiadomości z załącznikiem. wszystkim życzę przyjemnego użytkowania! pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Lex Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Ja sam bardzo dziękuję, ale też gratuluję pozostałym wylosowanym. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi