arturo91 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Witam. Chciałem przetestowac windows 8 bo opinie na ten temat są podzielone 1. Moj laptop to asus K52JC. Czy ktos moze ma informacje kiedy będą dostępne sterowniki pod laptopy asus 2. Jakie są wasze wrażenia wynikające z uzytkowania windows 8 Czy sa jakies poważne luki / problemy przy uzytkowaniu Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Nie ma sterów na ten system, przynajmniej na stronie asusa. Musisz szukać na stronach producentów poszczególnych podzespołow. Odnośnik do komentarza
arturo91 Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 a okey dzieki Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Testuj ze sterami dla Windows7, często są kompatybilne z poprzednim systemem operacyjnym. Odnośnik do komentarza
arturo91 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Dzieki dzieki Juz mam pewnosc Napisałem do producenta i otrzymałem taka odpowiedz Proszę Pana na stronie http://event.asus.com/2012/osupgrade/ga/upgrade/#pl znajduje się lista starszych komputerów dla których będą sterowniki dla systemu windows 8 Niestety na dzień dzisiejszy nie mamy informacji czy do innych starszych modeli będą sterowniki dla systemu windows 8 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi