arturo91 Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Jak w temacie ... Sprotector ( Browse2save) wdarł sie dosłownie dzisiaj . Porosze o pomoc Logi OTL w załącziku Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 1. Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej następujący tekst: :OTL DRV - File not found [Kernel | On_Demand | Stopped] -- System32\drivers\rdvgkmd.sys -- (VGPU) DRV - File not found [Kernel | Auto | Stopped] -- C:\Windows\System32\Machnm32.sys -- (Machnm32) DRV - File not found [Kernel | On_Demand | Stopped] -- -- (efavdrv) :Commands [emptytemp] Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Kliknij w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart komputera. 2. Przez Panel sterowania odinstaluj: BrowseToSave 1.74 3. Uruchom AdwCleaner z opcji Usuń. 4. Uruchamiasz OTL ponownie, tym razem wywołujesz opcję Skanuj. Pokazujesz nowy log z OTL (bez extras) Odnośnik do komentarza
arturo91 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 PS. Wykonywałem przywracanie systemu po tym jak zgłosiłem tutaj problem Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 W takim razie problem nieaktualny skoro wykonałeś przywracanie systemu. Log niczego ciekawego nie pokazuje. Rozumiem, że po problemie? Odnośnik do komentarza
arturo91 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 No raczej tak bo przeglądarki ( IE, chorme ), adobe flash playery, java itd zaktualizowałem Myslałem ze cos jeszcze zostało A ten sprotector z cs 'a 1.6 Juz drugi raz go mam z tej samej przyczyny - to takie info dla innych uzytkownikow W takim razie dziekuje Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi