Ldor Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Witam, dziś wieczorem zabierałem się do pracy(kilka projektów graficznych, na zamówienie), poszedłem do kuchni przygotować sobie kawę, a gdy wróciłem to już ekran był biały z informacją o Ukashu. Dodatkowo wykonane było zdjęcie z kamerki. Po wejściu w tryb awaryjny komputer się wyłączał. Postanowiłem zainstalować Windowsa bez instalacji i teraz na tym starym windowsie jest wszystko dobrze(mam dwa windowsy aktualnie). Wiadomo jednak, że komputer jest zasyfiony i chciałbym, abyście pomogli mi pozbyć się wszystkich syfów. Na początek wstawiam logi z OTL. Nie dokończyłem ostatniego tematu, gdyż wyjechałem i nie miałem dostępu do tego laptopa. Pozdrawiam i liczę na pomoc. OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 (edytowane) Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej następujący tekst: :Files C:\Users\Longer\AppData\Roaming\Ulahd C:\Users\Longer\AppData\Roaming\Hyqyuz C:\Users\Longer\AppData\Roaming\Seops C:\Users\Longer\AppData\Roaming\Dede C:\Users\Longer\AppData\Roaming\Yrny C:\Users\Longer\AppData\Roaming\Rehiy C:\Users\Longer\AppData\Roaming\msnmsg C:\Windows\SysWow64\%APPDATA% C:\Users\Longer\AppData\Roaming\skype.dat :Commands [emptytemp] Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Kliknij w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart komputera. Uruchamiasz OTL ponownie, tym razem wywołujesz opcję Skanuj. Pokazujesz nowy log z OTL (bez extras) Edytowane 17 Maja 2013 przez picasso 17.05.2013 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi