Fcuczi Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Witam, mam problem komputer nie uruchamia się normalnie tylko w trybie awaryjnym. Zaczęło się to tak ze nagle zaciął mi się komputer i wyskoczyły jakieś dziwne paski na ekranie jak go zresetowałem to przy ładowaniu Windowsa jest dziwna grafika i na początku sam się resetował a teraz w ogóle nie resetuje się tylko jest czarny ekran co mam robić pomocy nie znam się na tych jeżykach informatyczno-matematycznych i w ogóle jestem ciemny w tych sprawach ;/ prosze o pomoc z góry dziękuje Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Jeśli w awaryjnym się uruchamia to można twierdzić, że przeszkadza mu coś co ładuje się w trybie normalnym. Na początek napisz przede wszystkim co to za system oraz ilu bitowy. To są bardzo ważne informacje, których nie napisałeś. Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 mam problem komputer nie uruchamia się normalnie tylko w trybie awaryjnym. Skoro uruchamia się w trybie awaryjnym, to zrób logi z OTL. Odnośnik do komentarza
Fcuczi Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 OTL O to chodziło? OTL.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) Logi wstawiaj opcją ZAŁĄCZNIKI na forum a nie wlepiaj do posta. Przerabiam to za ciebie. Poza tym zabrakło drugiego loga z OTL - extras. Nie miałeś zaznaczonej opcji Rejestr - skan dodatkowy na "Użyj filtrowania". Wykonaj ten log i także dołącz. Edytowane 17 Maja 2013 przez picasso 17.05.2013 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi