maxaga Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Laptop był w trybie suspend i wyciągnąłem mu baterię, po ponownym uruchomieniu interfejs graficzny (pulpit) się łąduje ale już w tray-u jest tylko parę ikonek widocznych reszta ukryta! Uruchomione z autostartu programy są widoczne tylko w menadżerze zadań jak zabije uruchomię ponownie również ładują się tylko do pamięci i widoczne są w menadżerze tylko. Ale odpalam komputer i to się pojawia na ekranie, odpalam tottal commander i się już nie pojawia. Wygląda na to że odpalają się tylko aplikacjee 64 bit a 32 bit nie.Mam Windows 7 professional 64bit Proszę o pomo. Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Spróbuj zrobić logi z OTL, może w nich będzie coś niepożądanego. W trybie awaryjnym jest tak samo? . Odnośnik do komentarza
maxaga Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 W trybie awaryjnym działa poprawnie, wszystko się uruchamia. Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 To daj logi z OTL i FRST z Trybu awaryjnego . Odnośnik do komentarza
maxaga Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Problem rozwiązał się sam, mianowicie kiedy zalogowałem się do trybu awaryjnego jako zwykły użytkownik (poprzednio logowałem się jako administrator) i powróciłem do trybu normalnego to wszystko zaczęło działać normalnie. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Możesz na wszelki wypadek zrobić logi . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi