Anonim8 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Zaraz przeprowadzę proponowane zalecenia. Czy zrobić potem jakieś logi? Na razie nie. Usuń ten klucz rejestru. Co do pamięci to musisz ustawić timingi, wg specyfikacji którą podałem. Odnośnik do komentarza
Quercus69 Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Specyfikację znam ale w BIOSie jest wiele innych opcji, a samo ustawianie takich timingów powoduje, że system nie chce się podnieść. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Specyfikację znam ale w BIOSie jest wiele innych opcji, a samo ustawianie takich timingów powoduje, że system nie chce się podnieść. Powiedziałem już że zasilacz do wymiany. On odpowiada za napiecia. Pożycz od kogoś markowy zasilacz. Odnośnik do komentarza
Quercus69 Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 OK. Zasilacz tylko taki był, ale postaram się wymienić. Poprzednio był też ten tylko 400W. Pozostałe zalecenia wykonane. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Zasilacz tylko taki był, ale postaram się wymienić. Poprzednio był też ten tylko 400W. Kolego tu nie chodzi o Waty tylko o jakość urządzenia. Twój zasilacz znajduje się na czarnej liście http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1199271.html Odnośnik do komentarza
Quercus69 Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Tego nie wiedziałem. Czy robimy coś jeszcze, czy ma sprawdzić jak system teraz się zachowuje? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 No sprawdź, chociaż ja obstawiam że bsody będą dalej. Odnośnik do komentarza
Quercus69 Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 OK, za jakiś czas dam znać jak się sprawy mają i będę miał na uwadze Twoje rady. Jeszcze raz dzięki. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi