necr0ne Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Witam, mam problem, mianowicie zazwyczaj po jednym dniu od zainstalowania programu (np. Origin, Code::Blocks, CCleaner) automatycznie się on usuwa. Skróty zrobione np. na pulpicie wskazują nie nieistniejącą lokalizację, to prawda, gdyż po programie nie ma śladu. Muszę wtedy od nowa instalować go, tyle dobrze, że później on zostaje. Podejrzewam jakąś infekcję i proszę o analize logów. Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Skuterowsky Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Peter przepraszam, jestem nowy i mogłbym niektórych rzeczy nie zauważyc. Już wiem, sorki jeszcze raz. Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Logi nie wskazują na infekcję. Temat zmienia dział. W związku z tym, ze to Windows 7 na początek zadam takie zalecenie - Wykonaj komendę sfc /scannow i za pomocą kolejnej komendy przefiltruj log do wystąpień znaczników [sR]: KLIK. Zaprezentuj wynikowy log. Odnośnik do komentarza
necr0ne Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Proszę: sfc.txt Odnośnik do komentarza
necr0ne Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Mogę rifresza? Dodam, że usunął się też Visual Studio... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi