TomecekGD Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Hej. Ileś tam tygodni temu instalowałem Daemon Tools Pro. Teraz chciałem zainstalować go ponownie, ale nie mogę, bo informuje mnie, że okres testowy upłynął. Potrzebuję go dosłownie na jeden dzień. Czy ktoś ma pomysły jak to coś ponownie zainstalować na moim PC? Sam podjąłem odpowiednie kroki, ale nici z tego. Co robiłem? Użyłem jv16 power tools do usunięcia wszelkich plików z dysku i kluczy w rejestrze pozostałych po DT Pro i SPTD. Chciałem zmienić SID PC, ale nic to nie daje. Tzn. NewSID w Windows 7 nie działa, ale użyłem sysprep i nadal wyskakuje błąd przy instalacji. Odnośnik do komentarza
deFco247 Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 No niestety, ale takie działania są sprzeczne z licencją programu. Jeśli chcesz go używać, to musisz go kupić lub używać wersji Lite (lub innego emulatora). Odnośnik do komentarza
Sevard Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Nie wystarczy wersja Lite, lub jakiś inny program tego typu, jak np. Alcohol, czy Virtual CloneDrive? Jeśli nie, to będzie ciężko, bo będzie trzeba dobrać się do kluczy, do których normalnie nie ma dostępu, niestety nie wiem nawet jakie to są klucze, ale nawet jeśli bym wiedział, to jest to naruszenie warunków licencji, więc i tak bym z tym nie pomógł. Napisz więc lepiej po co Ci to jest, wtedy, być może jakoś to obejdziemy. Odnośnik do komentarza
TomecekGD Opublikowano 14 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 DT Pro można używać za darmo przez 20 dni. Ja go zainstalowałem poużywałem przez kilka minut i usunąłem. Teraz chciałem go zainstalować ponownie i nici z tego Podobno DT sprawdza systemID i łączy się z własnym serwerem aby sprawdzić czy okres testowy minął Odnośnik do komentarza
Anonim5 Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 TomecekGD Potrzebuję go dosłownie na jeden dzień. Czy ktoś ma pomysły jak to coś ponownie zainstalować na moim PC? Podaj dokładną wersję. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 TomecekGD Takich pytań nie może być na forum. Sevard zadał pytanie, na które nie odpowiedziałeś: po co Ci wersja Pro (jeśli są darmowe), co takiego szczególnego chcesz użyć w Pro czego nie można (?) w odpowiedniku darmowym. Nadal krążysz na temat "ponownej instalacji", na co tu publicznie nikt nie odpowie. Jestem zmuszona temat zamknąć. Natomiast wątki nie pasujące tu do treści zostały wydzielone w osobny temat. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi