lucyfero Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Witam. W poniedziałek chciałem zalogować się do gry, dostałem wiadomość, że moje konto zostało zablokowane i muszę je odblokować poprzez e-mail. Wtedy otrzymałem e-mail o takiej treści: Your Path of Exile account has been locked because someone attempted to log in from a location that you don't typically play from - "Shaoxing, Zhejiang, China". To play again, you'll need to type or paste the following access code into the game client after logging in: "tutaj ten kod" If you didn't just attempt to log in from a new location, then someone else has your account password! You should change it immediately which can be done on our website. Avast nic nie pokazywał, nie mam też żadnych podejrzeń. Nasuwa mi się tylko ten problem podany w temacie, ale, że nie potrafię tego zdiagnozować, to piszę do Państwa. Pozdrawiam. @Edit: Przeczytałem na forum tej gry, że nie tylko ja mam ten problem, więc to prawdopodobnie nie jest żadna infekcja, ale w razie "wu" proszę o sprawdzenie.. OTL.Txt Extras.Txt GMER.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Logi masz czyste i nie ma tutaj nic do roboty także nie wygląda to na infekcję co potwierdzam. Możliwe, że to problem samej gry. Odnośnik do komentarza
lucyfero Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 W porządku. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi