kodmaster Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Witam. mam taki problem , zainstalowałem sobie windowsa 7 . I teraz jak odłącze od komputera CD-Rom to windows nie chce wystartować , Mam nowy zasilacz z wyjściami zasilania sata a dyski i nagrywarke mam na stare wejścia i nie mam wyboru albo dysk albo nagrywarka bo w zasilaczu jest tylko jeden kabelek zasilający starego typu i mam do niego jeden rozdzielacz . Do zainstalowania windowsa podpinałem z boku drugi zasilacz do Nagrywarki ale przecież ciągle nie mogę go trzymać podpietego . Czy istnieje jakiś sposób żeby rozwiązać ten problem z poziomu windowsa ? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 a dyski i nagrywarke mam na stare wejścia i Wejdź do biosu i ustaw dysk na Master. Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Możesz to rozwiązać sprzętowo, ale trochę drogo. Dostaniesz od razu trzy MOLEX'y - http://www.net-s.pl/index.php?id=3&c=604&g=318985&n=PREMIUMCORD-Kabel-SATA-zasilajacy-Y-redukcja-3x-Molex-525-16cm&w=s Odnośnik do komentarza
kodmaster Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Pokombinowałem z dyskami , zworkami , biosem i działa . Dzieki za szybką odpowiedź Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi