veswanniek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Wchodzisz na stronce: Refine your results potem wybierasz system Category: ściągasz -Audio -chipset -video Przy wideo wybierasz ATI X1300 Pro, v.8.593 WinXP SP3, A04 Instalujesz po kolei, restart systemu. Masz SP3? Wcześniej musisz go mieć, by się sterowniki zainstalowały Komputer może być w pionie, ale musisz uważać by się nie przewrócił haha Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 ATI X1300 Pro, v.8.593 WinXP SP3, A04 Po co dajesz sterownik ATI, skoro w komputerze jest zintegrowana karta Intela? . Odnośnik do komentarza
veswanniek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zagalopowałem się, oczywiście w video Intel do pobrania. Sorry Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Wszedłem na tą stronkę,włączyłem skanowanie,ściągnąłem co kazali i wyskakuje mi takie cos;(service paki mam po instalowane) Do autora: pobierz wszystkie aktualizacje za pomocą Windows Update. . Odnośnik do komentarza
cristhug Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Mam już włączoną tą opcje,ściągnąłem i po instalowałem te rzeczy z tej strony della.Jak rozumiem wszystko już jest zrobione,czy trzeba coś dograc/wgrać? jakiego tego antywirusa polecacie? Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 To pokaż obrazek z Menadżera urządzeń i z OTL. . Odnośnik do komentarza
veswanniek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Jeśli nie ma znaków zapytania, wykrzykników w menadżerze urządzeń, to tak. Sam korzystam z Avasta 8 home edition, z właczoną tylko osłoną plików i sieciową. Ma dośc wysoką skuteczność, mało zasobożerny i jest darmowy. Dodatkowo mogę polecić Malwarebytes antimalware, wersję darmową by co jakiś czas przeskanować system (oczywiście bez rezydenta). Odnośnik do komentarza
cristhug Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Trochę to trwało bo jeszcze jakieś uaktualnienia instalowały się. Ściągłem właśnie Avast Antivirus Pro 6.0.1000 (przed tym jak mi napisałeś o tej 8),nadaje się czy szukać innego? OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
veswanniek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Na moje ok, wszystko zainstalowane , posprawdzaj dźwięk, jakąś gierkę włącz czy wszystko działa, poczekaj na kogoś co zdiagnozuje logi. Co do avasta, ma być NAJNOWSZA wersja, czyli 8. Wcale nie jest bardziej zasobożerna niż wcześniejsze. Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Avast Antivirus Pro 6.0.1000 To jest płatny antywirus, dodatkowo w starej wersji. Odinstaluj jego, potem popraw w Trybie awaryjnym specjalnym usuwaczem: http://www.avast.com/pl-pl/uninstall-utility . Zamiast tego pobierz i zainstaluj Avasta 8 Free Edition, ja również go posiadam i polecam. . Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Co do avasta, ma być NAJNOWSZA wersja, czyli 8 veswanniek, nie zauważyłeś chyba, że autor pobrał płatną wersję antywirusa, wątpię, aby miał licencję na niego. . Odnośnik do komentarza
cristhug Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 No wiem że jest płatny,ale był crack do niego z aktywacją do 2050.Nie da rady usunąć tym programem bo wyświetla sie komunikat "nie można zainicjować aplikacji,gdyż stacja jest właśnie zamykana" Odnośnik do komentarza
veswanniek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Używanie kraków, pierwszy stopień do zawirusowania komputera. Spróbuj usunąć tą wersję przed dodaj/usuń programy. Da się? Odnośnik do komentarza
cristhug Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Tak usunąłem w ten sposób,tylko Diox pisał by go poprawić tym programem Odnośnik do komentarza
veswanniek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Wersja 8 Avasta Free śmiga już? Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Nie da się uruchomić tego programu? Jeśli masz tego cracka to usuń. Jeśli jeszcze nie masz Avasta 8 to uruchom ten program w Trybie normalnym, nie uruchamiaj go, jak już masz Avasta. Jeśli chcesz większą ochronę, to zainteresuj się SandBoxie . . Odnośnik do komentarza
cristhug Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Program się uruchomił i są 2 opcje Yes i No Press "Yes" to reboot into Safe Mode now and run this tool from there. Press "No" to countinue running this tool at it is (not recommended) jak wybieram yes to wyświetla mi się ten komunikat o którym pisałem i restartuje kompa i znowu pojawie się wybór yes or No.tej 2 opcji nie sprawdzałem. Wszystko od tego starego avasta po usuwałem juz Wersja 8 Avasta Free śmiga już? Jeszcze nie pobrałem,ściągłem na razie tego mbama (wersje za free) Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 To instaluj Avasta 8. MBAM w wersji darmowej nie chroni w czasie rzeczywistym, więc nie jesteś chroniony. . Odnośnik do komentarza
cristhug Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Nie mogę tego pobrac, bo za każdym razem w różnych momentach automatycznie się kończy pobieranie Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Nie mogę tego pobrac bo za każdym razem w różnych momentach automatycznie się kończy pobieranie Avasta czy SandBoxie? To pobierz u kogoś z internetem i zainstaluj sobie z pendriva. . Odnośnik do komentarza
cristhug Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Avast,właśnie to robie ,od czego takie coś może się dziać,wirusa ? Odnośnik do komentarza
veswanniek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Może, zwłaszcza że bawisz się crackami. Spróbuj najpierw pobrać z innej strony albo zobacz na innym komputerze, może to problem z siecią masz? Odnośnik do komentarza
cristhug Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Chyba z siecią bo na innym kompie to samo Odnośnik do komentarza
cristhug Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ok,w końcu udało mi się go pobrać.trzeba go jakoś skonfigurować czy program już sam to zrobił?. Zrobiłem szybki skan avastem i znalazł takie cos.Co zrobić? Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Nie widać dokładnej ścieżki pliku, to co tutaj jest to usuń i zrób pełne skanowanie, tam rozszerz Nazwę pliku i pokaż wykryte zagrożenia. Zrób też skan MBAM i jeśli coś wykryje, podaj z niego log.' . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi